Spring naar de inhoud

Groepsindeling

Onze leerlingen zijn op basis van leeftijd gegroepeerd. Dit wordt ook wel het leerstofjaarklassensysteem genoemd. Verder hebben we meer leerjaren samengevoegd tot een groep (groep 1/2/3, groep 4/5 en groep 6/7/8). Voor instructies en activiteiten zijn kinderen met verschillende leeftijden op hun eigen leer- en talentenniveau gegroepeerd. Dit gebeurt met name bij de pré-instructies en verlengde instructies.

De groepen op OBS 75 zijn als volgt verdeeld: 
Groep 1, 2 en 3 > groepsleerkrachten Marga Wubbels (ma t/m do), Muriel Gras (vrijdag)
Groep 4 en 5 > groepsleerkracht Kim Spanjaard (ma t/m vrij)
Groep 6, 7 en 8 > groepsleerkracht Sakina de Haan (ma t/m vrij)

Extra leerkracht > groepsleerkracht Karin Drager (ma, di en donderdag). Op deze dagen worden de groepen 1/2/3 en 6/7/8 in delen van de dag gesplitst om zo verdiepend onderwijs te kunnen aanbieden binnen de 3-combigroepen. Hiervoor hebben we een extra klaslokaal ter beschikking.

Groepsondersteuning 

Alle groepen worden ondersteund door onze onderwijs assistent Marian Veldkamp (di t/m vrij).

Op dinsdag en donderdag verleent Marian individuele of in kleine groepen ondersteuning in de klassen 3 t/m 8. Ook is zij op die dagen ondersteunend in groep 4/5. Op woensdag en vrijdag worden de groepen 1/2/3 en 6/7/8 in delen van de dag gesplitst om zo verdiepend onderwijs te kunnen aanbieden binnen de 3-combigroepen. Hiervoor hebben we een extra klaslokaal ter beschikking.

samen uniek