Spring naar de inhoud

Kinderopvang

Maatschappelijke opvang Kinderwereld uit Coevorden en Emmen biedt gedurende enkele ochtenden per week voorschool aan op onze schoollocatie. Het kunnen bieden van voorschool aansluitend op de schooltijden, is voor de kinderen in de doorgaande leerlijnen en voor veel ouders van groot belang. Wij ervaren ook de voordelen van de samenwerking met Kindewereld en met de kinderopvang en gastouders die buiten de school gesitueerd zijn. Samen zijn wij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kinderen.

Ouders zijn vrij in de keuze voor voor- en naschoolse opvang. Met alle organisaties dragen wij zorg voor een overdracht en een doorgaande lijn. Met alle betrokken kinderopvangorganisaties en gastouders hebben wij goede samenwerkingsafspraken.

Heeft u interesse in onze voorschool van Kinderwereld? U kunt uw zoon of dochter aanmelden via de website (www.kinderwereld.info) onder het kopje “inschrijven”. Mocht u hierover of nog andere vragen hebben dan kunt u mailen of bellen;

  • KinderWereld – Monierweg 5D – 7741 KV Coevorden – T 0524 52 44 45 – M  info@kinderwereld.info

Daarnaast zijn nog een drietal organisaties in de buurt van de school die kinderopvang en voor- en naschoolse opvang op eigen locaties verzorgen. Ook het vervoer van/naar school nemen zij voor hun rekening:

  • Kei Kidz heeft opvang in Buinen https://www.keikidz.nl/
  • Partou Borger https://partou.nl/kinderopvang/borger/kinderdagverblijf-molenstraat-3c
  • Kindcentrum Zoblij in Gasselte https://www.zoblij.nu/

Daarnaast maken ouders gebruik van gastouders:

  • Meraskabouters – Sanne Stukje – 06 23310082 – s.stukje@gmail.com – Hoofdstraat 2 Buinerveen
  • Willy Hilbolling – 0599-212975 – willyhilbolling@live.nl – Zuiderdiep 2 Nieuw-Buinen
  • Geesje Weggemans – 06-23107872  – geesjeweggemans@home.nl – Zuiderdiep 29 Nieuw-Buinen
samen uniek